Geef een cadeaucheque!

  • Berichtcategorie:Nieuws

Voor een vaderdag aan een miniprijsje: geef een cadeaucheque voor een avontuur in het Luik-Bastenaken-Luikse Huis van de Wielersport. Kom en maak mooie herinneringen!

Is je vader een fervent fietser? Is er iets dat hij leuker vindt dan praten over zijn passie voor wielrennen? Kijkt je vader graag naar de Tour de France en Luik-Bastenaken-Luik?

We hebben het perfecte cadeau voor hem: de cadeaubon! Geef hem zijn eigen ticket en kom een tijdloos moment beleven in het Maison du Cyclisme.

Om er het beste van te maken, kun je een uitstapje in de regio organiseren. Waarom niet van de gelegenheid gebruik maken om een goed restaurant te bezoeken? De grotten van Remouchamps bezoeken? Je vindt alle informatie om je bezoek voor te bereiden op de website van de Dienst voor Toerisme van Ourthe-Vesdre-Amblève.

Met onze cadeaubonnen kun je je dierbaren een unieke ervaring bezorgen! Beklim de Redoute op onze fiets of geniet van de beklimming van Philippe Gilbert met de virtuele helm. Kom en bekijk onze unieke collectie-items en onze gesigneerde truien.

Het idee hier is om een beetje van je tijd aan te bieden om een speciaal moment door te brengen met je vader of je geliefde die een wielerfan is, en een paar mooie herinneringen te creëren. Elke combinatie is mogelijk, natuurlijk afhankelijk van de interesses van je vader!

Praktische informatie

Koop de cadeaubon ter plaatse: elke dag tijdens de openingsuren van het Maison du Cyclisme, Rue de Louveigné 5A, 4920 Aywaille.

Heb je vragen?
Stel ze van maandag tot vrijdag:
Via de tab Contact
Per telefoon: 32(0)4 384 35 44

-> Cadeaucheque kunnen digitaal verstuurd worden!

 

Bon cadeau de la Maison du Cyclisme à Aywaille

Nog niet overtuigd? We raden je aan de video van Philippe Gilbert te bekijken, die je laat kennismaken met dit fantastische hulpmiddel!

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van het Maison du Cyclisme-Liège Bastenaken-Luik.