De sfeer op de races

Dompel jezelf onder in de sfeer en beleef de ongelooflijke ervaring

 

De commentatorcabine

Ontdek de bijzondere sfeer van een sportcommentatorcabine. Test je algemene kennis van wielrennen en wielerwedstrijden door quizzen van verschillende niveaus te spelen. De overwinning is aan het eind van alle vragen!

DE START VAN DE RACE

Kom voorafgaand aan de race naar de presentatie van de teams en je favoriete renners. Ontdek de handtekeningen van de wielerkampioenen.

LA REDOUTE EN PHILIPPE GILBERT

In deze ruimte wordt je door Philippe Gilbert, de plaatselijke kampioen, persoonlijk en op een originele manier verwelkomt.

De carrière van “Phil” wordt belicht met een hele reeks stukken uit zijn persoonlijke collectie. Fietsen en outfits, evenals de trofeeën van zijn successen in Luik-Bastenaken-Luik en Parijs-Roubais zullen duidelijk worden tentoongesteld, evenals andere truien en prijzen die hij tijdens zijn indrukwekkende carrière heeft verzameld

Met een virtuele fiets kun je de grootste Waalse wielrenner van onze tijd vergezellen. Hij daagt je uit op de klim van de Redoute. Dit is op slechts een paar honderd meter van het « Maison du Cyclisme », één van de beklimmingen, zo niet dé beslissende beklimming in Luik-Bastenaken-Luik.

Voor degenen die minder ervaren zijn of wachten om op de virtuele fiets te stappen: een helm, ook virtueel, geeft je de mogelijkheid om, alsof je erbij was, de beklimming van de Redoute in 360° samen met Philippe Gilbert te ervaren! Philippe zal deze steile klim becommentariëren.

Het Podium-Fotohokje

Aan het einde van je bezoek aan het « Maison du Cyclisme » krijg je de kans om op het podium te staan en op de foto te gaan met je favoriete kampioen. Dit exclusieve souvenir komt in je mailbox en kun je delen op je sociale netwerken.